Onnistumisen kannalta tärkeintä on osaava ja motivoitunut henkilökunta

Tärkein voimavaramme on tyytyväinen ja motivoitunut henkilökunta, jonka pitkä kokemus jousiratkaisuissa on asiakkaidemme käytettävissä. Valitsemalla Jousiteoksen varmistat jousillesi parhaan mahdollinen laadun ja edistyksellisen valmistustekniikan.

Tärkein voimavaramme on tyytyväinen ja motivoitunut henkilökunta, jonka pitkä kokemus jousiratkaisuissa on asiakkaidemme käytettävissä.
Valitsemalla Jousiteoksen varmistat jousillesi parhaan mahdollinen laadun ja edistyksellisen valmistustekniikan.

Huomioi ainakin nämä suunnittelussa

Jousituote kannattaa suunnitella käyttökohteeseensa, jotta se vastaa teknisiltä vaatimuksiltaan käyttökohteen vaatimuksia. Näin maksimoidaan myös jousen käyttöikä. Autamme suunnittelemaan oikeanlaisen jousen tai lankaosan niin, että tuote paitsi kattaa sille asetetut vaatimukset, mutta on myös mahdollisimman optimaalisesti valmistettavissa ja asennettavissa.

IST jousenlaskentaohjelmalla lasketaan jousien voimia ja kestoikää. Teoreettiset jousivoimat varmistamme jousivoima vaa’alla. Annamme myös arvioita jousien valmistettavuudesta tuotekehityksenne tueksi.

Huolella mietitty palvelu mahdollistaa nopeatkin toimitukset

Olemme olemassa asiakkaitamme varten

Valvomme jousiemme laatua valmistusprosessin aikana muun muassa optisin mittauksin. Toimintaamme ohjaavat ISO 9001-laadunhallintajärjestelmä sekä ISO 14001 -ympäristöjärjestelmä.

Ottamalla yhteyttä hyödynnät
40 vuoden kokemuksemme

Ottamalla yhteyttä hyödynnät
40 vuoden kokemuksemme