Jousia jokaiseen tarpeeseen

  Valmistamme jousia asiakkaiden omien mittojen, piirustusten, DIN-standardien ja mallien mukaan. Olemme siis enemmän kuin jousitoimittaja - haluamme olla erinomainen kumppani asiakkaan tuotteen koko elinkaaren aikana. Toimintaamme ohjaavat ISO 9001 laadunhallintajärjestelmä sekä ISO 14001 ympäristöjärjestelmä.

  Lankavahvuudet voivat olla 0,1 - 28 mm väliltä ja materiaalina standardien mukaiset jousilangat: teräs, galvanoitu, ruostumaton ja haponkestävä. Hyödynnä yli 35 vuoden kokemuksemme jo suunnitteluvaiheessa. Valmistamme jousia myös yleisimpien jousistandardien mukaan - lopputuloksena kustannustehokas ratkaisu!

  Vain parhaista materiaaleista

  Jotta voimme tarjota asiakkaillemme vain parasta, käytämme jousien valmistuksessa EN-standardien mukaisia jousiraaka-aineita (teräs, galvanoitu, ruostumaton, haponkestävä). Lankatoimittajamme ovat myös alansa parhaita. Nykyaikaiset CNC-jousikoneet takaavat laadun ja kilpailukykyiset hinnat niin pienissä protosarjoissa kuin miljoonien kappaleiden tuotantosarjoissa!

  Kun haette ketterää kumppania

  Teollisuuden nopeatempoinen toiminta edellyttää paljon myös alihankkijoilta. Juuri siksi pidämme oman toimintamme kulmakivinä nopeutta ja toimitusvarmuutta. Pystymme toimittamaan jousia tarvittaessa jopa yhden päivän toimitusajalla. Tarjoamme suurille tuotantosarjoille myös hyllytyspalvelua.

  Tarvitsetko jousia?

  Pyydä tarjous

  Tai jätä yhteydenottopyyntö