Kotimaista jousiosaamista jo vuodesta 1981

Jousia jokaiseen tarpeeseen

Valmistamme jousia asiakkaiden omien mittojen, piirusten ja mallien mukaan. Olemme siis enemmän kuin jousitoimittaja - haluamme olla erinomainen kumppani asiakkaan tuotekehityksessä ja valmistuksessa. Toimintaamme ohjaavat ISO 9001 laadunhallintajärjestelmä sekä ISO 14001 ympäristöjärjestelmä.

Lankavahvuudet voivat olla 0,1 - 28 mm väliltä ja materiaalina standardien mukaiset jousilangat: teräs, galvanoitu, ruostumaton ja haponkestävä. Hyödynnä 35 vuoden kokemuksemme jo suunnitteluvaiheessa - lopputuloksena kustannustehokas ratkaisu!

Vain parhaista materiaaleista

Jotta voimme tarjota asiakkaillemme vain parasta, käytämme jousien valmistuksessa EN-standardien mukaisia jousiraaka-aineita (teräs, galvanoitu, ruostumaton, haponkestävä). Lankatoimittajamme ovat myös alansa parhaita. Nykyaikaiset CNC-jousikoneet takaavat laadun ja kilpailukykyiset hinnat niin pienissä protosarjoissa kuin miljoonien kappaleiden tuotantosarjoissa!

Kun haette ketterää kumppania

Teollisuuden nopeatempoinen toiminta edellyttää paljon myös alihankkijoilta. Juuri siksi pidämme oman toimintamme kulmakivinä nopeutta ja toimitusvarmuutta. Pystymme toimittamaan jousia tarvittaessa jopa yhden päivän toimitusajalla. Tarjoamme suurille tuotantosarjoille myös hyllytyspalvelua.

UUTTA! SPECIAL SPRINGS-TYÖKALUJOUSET

Katso työkalujousien esite (pdf) ja kysy lisää!

Kun on kyse jousista,
jätä soittopyyntö!

Lomake lähetetty!

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Lataa esitteemme