Tehosta tuotantoasi

Hyödynnä pitkää kokemustamme jousivalmistajana

Proto- ja suunnittelupalvelut

Meillä on pitkä kokemus jousien valmistuksesta erilaisiin käyttötarkoituksiin. Kun hyödynnät jousien proto- ja suunnittelupalveluitamme jo tuotekehityksen alkuvaiheessa, tuotekehitys nopeutuu ja tuotantoprosessi tehostuu. Jousien suunnittelussa käytämme IST:n jousien laskentaohjelmaa. Tarvittaessa voimme toimittaa myös 3D-kuvat.

Suunnittelupalvelu

Jousituote kannattaa suunnitella käyttökohteeseensa, jotta se vastaa teknisiltä vaatimuksiltaan käyttökohteen vaatimuksia. Näin maksimoidaan myös sen käyttöikä. Autamme suunnittelemaan oikeanlaisen jousen tai lankaosan niin, että tuote paitsi kattaa sille asetetut vaatimukset, mutta on myös mahdollisimman optimaalisesti valmistettavissa ja asennettavissa.

IST jousenlaskentaohjelmalla lasketaan jousien voimia ja kestoikää. Teoreettiset jousivoimat varmistamme jousivoima vaa'alla.

Annamme myös arvioita jousien valmistettavuudesta tuotekehityksenne tueksi.

Protojouset ja -lankaosat

Valmistamme protot nopeasti. Toimitetulla prototyypillä voit varmistaa tuotteen toimivuutta tuotekehityksen alkuvaiheessa. Useammalla eri jousi- tai lankaprotolla voit tutkia ja verrata tuotteen ominaisuuksia, käytettävyyttä ja toiminnallisuutta.

Tuotannollistaminen

Protovaiheen jälkeen meillä on koestetut, dokumentoidut asetukset, jolloin oma tuotantomme voidaan rytmittää joustavasti asiakkaan tuotannon suhteen. Tarjoamme myös suuremmille erille hyllytyspalveluita.


Tarvitsetko jousia?

Pyydä tarjous

Tai jätä yhteydenottopyyntö